Multimedija


Multimedija je hkratno posredovanje informacij s pomočjo več medijev kot so besedilo, slika, video, zvok in animacije.

Potrudili smo se, da si tudi na naši strani lahko ogledate naše izdelke v različnih oblikah - v več katalogih, prospektih ter v foto in video galeriji.


  • Katalogi in prospekti


  • Galerija
  • Reference
  • Video galerija  • Partnerji


Uvod
Prenesi
Lesena okna
Prenesi
Les/alu okna
Prenesi
PVC in PVC/ alu okna
Prenesi
Aluminij okna
Prenesi
Preglednica koeficientov toplotne prehodnsti oken
Prenesi
RAL montaža
Prenesi
PVC vrata
Prenesi
Aluminijasta vrata
Prenesi
Lesena in les/aluminij vrata
Prenesi
Oprema
Prenesi
Varnost
Prenesi

Zelena vas Ruševec je turistični ponudnik trajnostnega, ekološkega oz. zelenega turizma na zavarovanem območju Nature 2000 Pohorju. Družinam, parom, kolesarjem, pohodnikom, smučarjem in ostalim nudimo razvajanje v butičnih apartmajih, eko bungalovih in wellnessu. Dodana vrednost turistične ponudbe je v prmakulturno zasnovani izgradnji Zelene vasi Ruševec s Permakulturnim krogom Ruševec, ki zajema deset postaj: zeliščni vrt, čebelnjak, ekološki otok, toplotna črpalka, rastlinska čistilna naprava, lesene brunarice, zelena streha, zbiralnik deževnice, bio naravni ribnik in visoke grede.


Net ideje d.o.o. so agencija, ki se ukvarjajo s spletnim marketingom. Predstavljajo novo generacijo spletnih agencij, saj se osredotočajo in odzivajo na hiter razvoj mobilnih in socialnih medijev. Pri delu uporabljajo mešanico tehnologije, ustvarjalnega mišljenja, podatkov in statistik. Z njo na računalniških, telefonskih, tabličnih in drugih zaslonih ustvarjajo pristne, osebne in namenske vsebine, ki gradijo močne vezi, navdušujoče sledilce in zveste stranke.
Opečna hiša e4 Hiša s pogledom v prihodnost
Koncept e4 hiše je nastal z mislijo na naravo. Vaš dom je lahko naraven, zdrav, cenovno sprejemljiv takšen, ki ohranja svojo vrednost. To so dobri razlogi za bolj podrobno spoznavanje z Wienerberger konceptom e4 hiše.