Inles d.d.


Proizvodnja oken iz lesa ima v našem podjetju več kot 70- letno tradicijo. Les kot obnovljiv, naraven material, s svojimi specifičnimi lastnostmi zahteva pri obdelavi še prav posebno pozornost in poznavanje. Prav naše izkušnje in znanje so pripomogli k temu, da so naši proizvodi iz lesa eni najbolj cenjenih doma in v tujini. Obdelava profilov poteka na najsodobnejši, novi proizvodni liniji, ki smo jo postavili leta 2012 in ki skupaj s troslojno površinsko obdelavo z robotiziranim-elektrostatskim nanosom končnega premazanega sredstva, zagotavlja najbolj kakovostne, trajne in dovršene izdelke.
Novost v ponudbi so izdelki iz termično modificiranega lesa smreke (termično modifikacijo izvaja Silvaprodukt d.o.o.), ki ima boljšo odpornost na napade gliv in insektov, les manj poka in se vlaži, vse to pa pripomore k daljši življenjski dobi vašega izdelka.

O nas


  • Predstavitev  • Vizija in poslanstvo  • Zgodovina  • Uradne objave


Inles d.d. je proizvajalec stavbnega pohištva z dolgoletno tradicijo. Zgodovina podjetja sega v leto 1948.
INLES je največji slovenski proizvajalec in izvoznik fasadnih elementov (okna, vhodna vrata), ki ima več kot 70-letno tradicijo na področju lesne predelave in nekajletno tradicijo pri izdelavi fasadnih elementov iz drugih materialov (plastika, aluminij) ter različnih kombinacijah le-teh (les-aluminij, plastika, aluminij). Proizvodni program obsega okna in vrata iz lesa, PVC, aluminija ter okna in vrata v kombinaciji les / aluminij iz PVC / aluminij. Proizvaja tudi senčila (polkna, rolete) iz vseh zgoraj navedenih materialov...

Inles d.d. večji del svojih izdelkov izvozi v Nemčijo, Avstrijo, Švico ter druge države EU . Prodaja tudi na trgih ZDA, Mehike, bivše Jugoslavije in vzhodne Evrope. V svoji sestavi ima INLES dve hčerinski podjetji v sicer LESCO Gmbh & Co. KG in IP INLES d.d. ter lastni blagovni znamki ISARHOLZ in Inles .

INLES PROIZVODNJA, TRŽENJE IN INŽENIRING d.d.
Kolodvorska ulica 22
SI - 1310 Ribnica
01 837 71 00

01 837 73 33

info@inles.si

www.inles.si

Matična številka: 5103126000
Identifikacijska številka: SI14775069
Zavezanci za DDV: DA
Transakcijski račun:
BANKA SPARKASSE d.d. SWIFT: KSPKSI22

IBAN: SI56 3400 0101 6427 765

VPIS: Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani
Številka vpisa: 1/12711/00
Osnovni kapital: 5.945.669 EUR
Glavna DEJAVNOST: (PO SKD)